Raymond Huisman en Reiger Boys per direct uit elkaar

Zaanstad- De wegen van Reiger Boys en hoofdtrainer Raymond Huisman zullen per direct scheiden. Ondanks het feit dat de zaterdagclub eerder dit seizoen een contractverlenging was overeengekomen, heeft het bestuur in gezamenlijk overleg besloten om tussentijds te stoppen met de samenwerking. Het bestuur van de club uit Heerhugowaard kan ook de opvolging bekend maken want interim trainer Tom Boukes vult deze rol per direct in voor het restant van het seizoen om het tij te kunnen keren. Reiger Boys staat onderaan, speelde vijf keer gelijk en wist nog geen overwinning in de derdeklasse A te boeken.
In een persbericht dankt de club Zaandammer Raymond Huisman voor de samenwerking van het afgelopen 1,5 seizoen en wensen hem veel succes in de toekomst.
Foto: Ronald Peeters
Onderschrift: Raymond Huisman in 2012 als trainer bij sc Hercules-Zaandam

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl