Diverse Zaanse clubs met hun leden naar AZ-RKC

Alkmaar/Zaanstreek- Op 31-01-2020 speelt AZ de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. AZ nodigt tal van Zaanse voetbalclubs uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan ook nog eens voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.
Met deze leuke clubactie kunnen de clubs ook nog geld verdienen. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-. De clubs hebben allemaal een link gehad waarop de kaarten besteld kunnen worden.
Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. De clubleden zitten samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijgt een ieder een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.
Er is echter een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. De jeugdige AZ fans dienen snel te bestellen zodat ze zeker zijn van een wedstrijdkaart.
Het beloofd op vrijdag 31 januari dan ook behoorlijk Zaans voetbalfeestje te worden. De Zaanse voetbalclubs zvv Zaandijk, vv Assendelft, Sporting Krommenie en RCZ communiceren de aktie volop naar hun leden. De Racers (RCZ) uit Zaandam bieden leden zelfs voor een gering bedrag met de bus naar Alkmaar af te reizen. Nu maar hopen dat de Alkmaar/Zaanstreek combinatie de hekkensluiter van de eredivisie met een mooie pot voetbal kan verslaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl