Mees Blom passer-loper bij vv Zaanstad

Koog aan de Zaan- Bij de start van het nieuwe seizoen is Mees Blom toegevoegd aan de selectie van Zaanstad. Bij de eerste wedstrijd van het kalenderjaar in De Koog tegen Sliedrecht maakt(e) hij zijn debuut. De 21-jarige Blom is afkomstig uit Tuitjenhorn en heeft zich de afgelopen jaren geheel toegelegd op het beachvolleybal. De laatste twee jaar speelde hij samen met Yorick de Groot, maakte hij uit van Beach Team Nederland en acteerde hij in de World Tour. In september van vorig jaar kwam hieraan een einde.
Mees Blom: “Natuurlijk is het jammer, aan de andere kant zag ik het ook wel aankomen. Afgelopen maanden heb het even rustig aan gedaan en gespeeld bij m’n ouwe cluppie De Boemel. Daarnaast trainde ik al één keer per week mee bij Zaanstad. Ik heb er nu enorm veel zin in om bij Zaanstad eredivisie te gaan spelen. Zaalvolleybal op dit niveau is helemaal nieuw voor mij en ik grijp graag deze kans”.
Voor Zaanstad Is Mees een welkome versterking. Trainer-coach Sandor Rieuwers: “Het is heel fijn om een extra passer-loper tot je beschikking te hebben. Nadat helder werd dat Lars de Boer dit seizoen vanwege een schouderblessure niet zou kunnen spelen, was de positie van passer-loper nogal ‘dun’ bezet. Gelukkig konden we ook regelmatig gebruik maken van spelers uit het tweede. De komst van Mees werd dan ook door de selectie met enthousiasme begroet, iedereen heeft er zin in.”
Foto: Eric Visch

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl