Aad de Groot en Cor Groot 70 jaar lid vv Knollendam

Oostknollendam- Het zijn oer vv Knollendammers: Aad de Groot en Cor Prins. Inmiddels zeventig jaar lid van de dorpsclub. De twee speelden in hun jonge jaren al bij de groen-gelen; bleven daarna ‘Knol’ trouw, in diverse functies. Zo doet Cor Prins nog kantine-diensten.
De nu tachtigers bezoeken wekelijks de wedstrijden van het eerste, uit en thuis. Voor hun unieke trouw kregen beiden van Knollendam-voorzitter George Zwart een kunstwerk, als aandenken. Het insigne voor 50 jaar lidmaatschap ging 1 januari tijdens de drukke nieuwjaarsreceptie naar Kees Dubbeld en Rob Hand laat Bart van der Laan.
Aad de Groot (links) wordt door Knollendam-voorzitter George Zwart bedankt voor zijn trouw aan de club.
Foto Jaap Leegwater

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl