Alex Geernaert gaat in het nieuwe seizoen door bij vv Assendelft

Assendelft- Het bestuur en de selectie van vv Assendelft zijn zeer verheugd dat trainer Alex Geernaert zijn contract met een jaar verlengd. Hij begint dan aan zijn derde seizoen bij de tweedeklasser uit Assendelft. Bestuurslid technische zaken Paul Bergkamp: ‘met Alex Geernaert hebben we een zeer ambitieuze trainer die Assendelft zeker niet als zijn eindstation ziet. Hij ziet volop mogelijkheden met onze jonge selectie.’ Hij vervolgt: ‘in het eerste jaar hebben we een nieuw team neergezet en zijn we ternauwernood promotie misgelopen. Dit seizoen hebben we duidelijk stappen gemaakt qua veldspel en staan we bovenaan. Volgens ons is dit mede te danken aan de trainer. Hopelijk zetten we deze lijn door na de winterstop en laten we het volgend seizoen in de eerste klasse zien. Jesse Schleeper is weer teruggekeerd in de selectie na zijn studie bij Hofstra in de Verenigde Staten en we hebben een goed trainingskamp in Newcastle gehad. Volgens mij zijn alle randvoorwaarden aanwezig voor een goede tweede competitiehelft.’