Eric Heerings volgend seizoen hoofdtrainer sc Hercules Zaandam

Zaandam- Derdeklasser sc Hercules-Zaandam, tevens de lijstaanvoerder in de poule heeft de nieuwe trainer voor volgend seizoen al binnen. Gister werd de 57-jarige Zaandijker Eric Heerings gepresenteerd aan de pers. Bij sc Hercules-Zaandam liet huidig trainer Carl Ern vorige maand weten dat het zijn laatste seizoen zou zijn omdat hij graag op zaterdag wil gaan coachen. Hij wil zijn zondagen vrijhouden voor zijn gezin en dat respecteerde de club.
Eric Heerings begon dit seizoen aan zijn tweede jaar bij tweede divisionist OFC. Daar vertrok hij door omstandigheden halverwege het najaar en deed zodoende een stapje terug. De Zaandammers hebben een periodetitel op zak en zouden dit seizoen graag willen promoveren naar de tweedeklasse. Eric Heerings was eerder onder andere actief voor Hellas Sport, FC Purmerend (hoofd jeugdopleiding) en was hoofdtrainer van WSV`30 en Zilvermeeuwen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl