zvv Zaandijk trapt 2020 af met nieuwjaarsduel

Zaandijk- Met een heuse nieuwjaarwedstrijd en receptie rolde de bal alweer op het A veld van zvv Zaandijk. Op woensdag 1 januari 2020 speelden Jong Zaandijk en Oud-Zaandijk vriendschappelijk tegen elkaar op het Schanszicht sportcomplex aan de Diederik Sonoyweg nabij Zaandijk.
De wedstrijd begon om 14:00 uur zodat de roes door menigeen nog enigszins kon worden uitgeslapen. Uiteindelijk won zvv Zaandijk Jong met 4-2 van zvv Zaandijk Oud door onder andere door een hattrick van Robert Bos. Ook Nicky van Es liet het net eenmaal bollen. Voor Oud Zaandijk scoorden Remy Goudriaan en Gunnar Heurter.
In het clubgebouw `Schanszicht` kon na afloop worden geproost op het nieuwe jaar 2020 en was er live muziek van de drie zangeressen van de Zaanse formatie: Afternoon.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl