Een gezond, gelukkig en sportief 2020

Zaanstad- En dan zitten we alweer in 2020. Het jaar vloog voorbij, doelpunten werden gescoord, tegentreffers werden geïncasseerd. Een eerste seizoenshelft met ups en downs. Soms zat het mee en soms zat het tegen. Daar waar het ene (selectie)team bovenaan staat en zich tot winterkampioen mocht kronen verging het de andere ploeg minder door bijvoorbeeld zonder punten te halen. Weer een ander team greep op de laatste speelronde van 2019 net naast een periodetitel. Allemaal zaken die bij het voetballen horen. Ook in 2020 verwachten we weer te kunnen genieten van de inzet en passie van spelers, teams, trainers en coaches maar bovenal van de gezelligheid op en rondom de Zaanse velden.
Maar één ding staat vast. Iedere club in Zaanstad is uniek en voetbal blijft een heel leuke bezigheid. En om al die unieke clubs en wedstrijden ook in 2020 onder aandacht te brengen hebben wij u nodig. Zijn er primeurtjes, is er een leuk onderwerp of leef je met de gedachte om een mooi voetbalproject te starten laat het ons weten. Schroomt u zich vooral niet en mail ons via emailadres: info@voetbalinzaanstad.nl
Wij kunnen het niet alleen. Daarom willen we ook de mensen die ons sinds de start in 2019 al helpen bij het concept Voetbal In Zaanstad nog eens hartelijk bedanken.
Verder wensen wij u namens VoetbalInZaanstad.nl een gezond, gelukkig en sportief 2020 toe!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl