vv Assendelft al bezig met voorbereiding op tweede competitiehelft

Assendelft- De periode van trainingskampen en teamuitjes staat weer voor de deur. Tal van Zaanse clubs reizen af voor een buitenlands avontuurtje.
Vrijdag 27 december vertrekt de selectie van vv Assendelft met 44 man met de boot vanuit IJmuiden naar North shields om vandaar uit verder te reizen naar Newcastle.
Zaterdag om 15 uur wordt de wedstrijd Newcastle United-Everton bezocht. Maandagochtend komen de mannen weer terug in IJmuiden.
Opvallend is dat aanvaller Jesse Schleeper zich na vier maanden Hofstra University, een Amerikaanse ploeg vlakbij New York weer bij de selectie van de Assendelvers heeft
aangesloten. Voor een schoolproject koos de blonde Zaankanter voor een verblijf in Amerika.
Voordat de competitie begint met een uitwedstrijd op zondag 26 januari tegen ZAP, staan behalve de trainingen op dinsdag en donderdag vier oefenwedstrijden gepland:
Zondag 12 januari 2020 vv Assendelft- Kolping Boys
Donderdag 16 januari 2020 deelname wintertournooi SVA
Zaterdag 18 januari 2020 deelname wintertournooi SVA
Dinsdag 21 januari 2020 vv Assendelft-Sporting Krommenie
Het doel voor de ploeg van vv Assendelft trainer Alexander Geernaert wordt uiteraard om de eerste plaatst vast te houden tot einde seizoen. Of dit de huidige winterkampioen van de tweedeklasse zondag gaat lukken zal moeten blijken.
Foto onderschrift: Jesse Schleeper in aktie voor Hofstra University