Heeft vv Assendelft een satelietclub in Gambia?

Assendelft- Het begint er op te lijken dat vv Assendelft, net als Ajax, ook een satelliet vereniging in Afrika gaat krijgen. Een toekomstgerichte kijk, want in het voetbalgekke land Gambia, loopt veel talent rond.
Twee weken geleden viel in het clubblad van VV Assendelft, in de zwartwitter dat met hulp van de Assendelvers, een aantal teams in het Dorp Kuloro aan vereniging shirts is geholpen. Vol inzet spelen ze daar nu hun competitie wedstrijden in. Helaas is de outfit nog niet compleet en wordt het trotse zwart-wit gedragen met rode, blauwe, groene dan wel witte shorts. Ook sokken en schoenen is nog een allegaartje.
De familie Versteeg deed dan ook een oproep aan de VVA-leden of zij wellicht nog gebruikte zwarte shorts en sokken
konden doneren. Fantastisch om te merken dat de vereniging vv Assendelft meteen weer in de actie stand komt. Afgelopen heeft de initiatiefnemer van materiaalmeester Ruud van de Wetering, twee dozen vol met shorts en trainingspakken meegekregen. Hiermee kwamen ze een heel eind bij het doel om alle spelers van “FC Kuloro” in het perfecte tenue te kunnen laten spelen. “Het trotse paard van het dorp moet er immers ook in Gambia goed bij lopen”.
Bij deze dus nogmaals een oproep aan de leden van vv Assendelft: kijk thuis nog eens of u gebruikte zwarte shorts, kousen of voetbalschoenen in de kast of schuur heeft liggen! Als alles gewassen is, wordt het verscheept naar Gambia waarna het dan op de goede plek terecht komt. En mochten er mensen zijn die (gebruikte) voetballen willen sponsoren? We Houden ons aanbevolen.
Met meer ballen kunnen ze daar hun balvaardigheden verbeteren tijdens de training. Nu gaat dat nog met 22 man en één bal. de initiatiefnemers Birgit en Ton Versteeg danken vv Assendelft opnieuw super voor de medewerking en donatie. Mochten er meer mensen een geste willen doen kan dit via: Birgit en Ton Versteeg, Kaasmaker 79, 1566 RC Assendelft. Mailen naar info@voetbalinzaanstad.nl kan ook.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl