Fijne kerstdagen voor WSV`30 en KFC na behalen finaleronde zaalvoetbal

Wormer- De voetbalteams van KFC en WSV’30 hebben zich maandagavond 23 december geplaatst voor de finalepoule van het Kersttoernooi in sporthal Wormer. Vooral voor de ploeg uit Wormer is dit erg leuk dat zaterdag in de woonplaats van de meeste spelers de finalerondes kunnen worden gespeeld. Onder toeziend oog van hoofdtrainer Rob Hersche die relaxed vanaf de tribune toekeek hoe zijn spelers met de nodige spelvreugde verrassend maar ietwat tegen de verhouding in FC Zaandam versloeg.
Het team van cvv Blauw Wit dat werd gecoached door Pieter van Netten eindigde als vierde. In de andere poule gingen zvv Zaanlandia en zvv Zaandijk door. De Zaandammers wonnen eenvoudig van Sporting Krommenie en zvv Zaandijk zegevierde ten koste van ZCFC. Zaterdag tijdens de finalewedstrijden spelen de teams in twee poules vanaf vier uur aan de Spatterstraat in Wormer.
Om zeven uur zijn dan de kruisfinales en daarna volgt het duel om plaats drie en vervolgens wordt de grote finale gespeeld. Een spannende ontknoping van het tot nog toe geslaagde zaalvoetbaltoernooi voor Zaanse veldvoetbalverenigingen.
Foto onderschrift: Een compact verdedigend WSV`30 in het duel met FC Zaandam (3-1)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl