Spectaculaire eerste zaalvoetbalavond Zaanse selectieteams

Wormer- Op het Wormer kerst zaalvoetbaltoernooi voor Zaanse selectieteams werd afgelopen zondag 22 december 2019 de eerste ronde afgewerkt.
Niet meer in Sporthal Oostzaan maar Wormer is inmiddels de arena voor het jaarlijkse evenement dat jaarlijks gehouden zal gaan worden.
Door omstandigheden ontbraken er vijf clubs: OFC, PSZ, SVA en vv Assendelft en vv Jisp. De ploegen rkvv Saenden en RCZ, Fortuna Wormerveer en
sc Hercules Zaandam gaan door naar de finaledagen kwamen als winnaar uit de bus van poule A en B. Dit ten koste van vvv Westzaan, Rood Wit Zaanstad en vv Knollendam en RCZ.
Maandagavond worden de andere wedstrijden in poule C en D afgewerkt en vervolgens zal de finale dag op zaterdag 28 december vanaf 16;00 uur worden gespeeld.
Vanavond komen dan zvv Zaanlandia, zvv Zaandijk, Sporting Krommenie, ZCFC in poule C in aktie. In de andere zaal strijden: FC Zaandam, cvv Blauw-Wit W, KFC en WSV om een plek bij de eerste twee in de poule. Een fotoverslag door Theo van Vlaanderen staat op de facebook pagina van Voetbal in Zaanstad.