Heerlijke Zaanpro voetbalmiddag voor jeugdvoetballers

Zaandam- De kerstvakantie is vandaag officieel begonnen. De Zaanse voetbalschool Zaanpro dat wordt geleid door ex betaald voetbalspelers Miel Mans (FC Volendam, AZ en MVV) en Misha Salden (Telstar, FC Volendam, hfc Haarlem) organiseerde vandaag een leuke voetbaldag op het mooie complex van FC Zaandam. De groep jonkies id de gehele dag lekker bezig geweest met voetbal vormen, een voetbalquiz en hebben lekker met elkaar gelunched. De voetbal liefhebbertjes hebben prima getraind en mogen zich allen opmaken voor de feestdagen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl