Geen succes voor Blauw-Wit en Jisp in inhaalduels

Westknollendam- In de 4e klasse zaterdag B werd er op deze druilerige zaterdag 21 december nog een tweetal duels afgewerkt. Er was aardig wat publiek op het duel tussen Blauw- Wit W en rksv TOB afgekomen en het kon een mooie middag voor de ploeg van Pieter van Netten worden.
Met het oog op de eerste periodetitel was de wedstrijd tussen Blauw-Wit W en TOB van belang en voor de Westknollendammers was winst noodzakelijk. Eerder werd deze partij op het laatste moment door de arbiter afgekeurd. Nu kon er wel gespeeld worden en eindigde de wedstrijd in een 1-2 nederlaag voor de thuisploeg.
Het doelpunt aan Blauw-Wit W zijde kwam van Danny Roos en voor TOB was het Jose Bebeto Ngeze die scoorde. Rood (twee eer geel) was er voor Maikel Pasveer, geel voor Mats van Olst. Ook aan Amsterdamse zijde werden twee gele kaarten geïncasseerd.
In Jisp ontving de plaatselijke trots De Meteoor. Aanvankelijk opende Kevin Tania de score voor de thuisploeg. Vervolgens was het drie keer een Meteoor speler die dat voorbeeld volgde. Sander Smit zorgde voor de aansluitingstreffer (2-3) waarna Meteoor het verschil weer op twee goals zette. In de slotface kwam Jisp weer dichterbij via Dennis Smit, maar de achterstand kon niet meer teniet worden gedaan.
Van onze verslaggever