Zaanse teams klaar voor Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Zaanstad- De organisatie is er klaar voor en ook de meeste teams maken zich op voor het kerst zaalvoetbaltoernooi op zondag 22 december en maandag 23 december en de finales op zaterdag 28 december 2019. Alle wedstrijden worden in sporthal Wormer gespeeld. Twee jaar geleden werd het toernooi voor de laatste keer gespeeld, toen nog in sporthal Oostzaan. De organisatie heeft afgelopen zaterdag een rondje voetbalverenigingen gedaan om de prachtige poster van het toernooi op te hangen. De promotie voor het toernooi is dus volop gedaan via social media, de website voetbalinzaanstad.nl en de meeste Zaanse voetbalclubs hebben deze poster ook digitaal op hun website staan. Tijdens de finaleavond op zaterdag 28 december 2019 komt zanger Benjamin voor nog meer gezelligheid zorgen.
De teams die meespelen staan hieronder vermeld in vier poule`s. Alleen PSZ, vv Jisp en vv Assendelft ontbreken. vv Assendelft was verhinderd omdat het op trainingskamp gaat.
In poule A komen we vvv Westzaan, RCZ, SVA en rkvv Saenden tegen. Dit terwijl SVA en Saenden aankomende zondag ook nog hun inhaalduel spelen.
Poule B bestaat uit sc Hercules-Zaandam, Rood Wit Zaanstad, Fortuna Wormerveer en vv Knollendam.
In poule C zitten zvv Zaanlandia, zvv Zaandijk, Sporting Krommenie en ZCFC terwijl poule D bestaat uit WSV`30, KFC, cvv Blauw-Wit W en FC Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl