Carl Ern bij Hercules-Zaandam bezig aan laatste half jaar

Zaandam- Met als doel om nog een hoofdprijs met sc Hercules-Zaandam te pakken heeft de 39 jarige Zaandammer oefenmeester Carl Ern besloten om de club aan het einde van het seizoen te verlaten. Ern stond bij diverse clubs in de Zaanstreek voor de groep; Onder andere KFC, SVA en sinds twee seizoenen sc Hercules-Zaandam. De reden van het vertrek is niet dat hij het in Zaandam niet meer naar de zin heeft maar het bewust kiezen voor zijn gezin. Ern wil de zondag volgend jaar vrij houden en daarmee niet het hele weekend bezig zijn met werk en voetbal. De wens van de huidige hoofdtrainer van de Zaandammers is om zijn TC1 nog te behalen en liefst bij een zaterdagclub terecht te komen. In de derdeklasse zondag staat sc Hercules Zaandam fier aan kop met een eerste periodetitel op zak en drie punten los van de concurrenten. Ook vorig jaar wist hij deze prijs te pakken al lukte het toen niet om de koppositie vast te houden. Vanaf zondag 26 januari 2020 gaat de ploeg proberen de drie punten voorsprong vast te houden, te beginnen met een thuiswedstrijd tegen Meervogels`31 uit Akersloot.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl