KZ/Thermo4u wint van DOS`46

Het “duel der middenmoters” was dat tussen DOS’46 en KZ/Thermo4U. De thuisploeg schoot uit de startblokken en pakte al gauw een 3-0 voorsprong. Dat was het teken voor de Koogers om een tandje bij te schakelen en de achterstand werd omgebogen tot een 8-11 voorsprong bij rust. In de tweede helft kon DOS’46 aanhaken en op 18-18 langszij komen. Toch lukte het niet om de wedstrijd over de streep te trekken en aan de kant van Koog Zaandijk waren het Joost Hofman en Alwin Out die hun ploeg naar de overwinning schoten. (Uitslag: 18-20)
Belangrijke wedstrijd KZ/Thermo4U – Fortuna/Delta Logistiek:
Voor beide teams is het zaterdag een erg belangrijke wedstrijd. Landkampioen Fortuna/Delta Logistiek heeft 1 punt minder dan KZ/Thermo4U. De Koogers staan nu op de 4e plaats die recht geeft op de play-offs. De wedstrijden tussen beide teams zijn altijd close qua score en dat zal zaterdag niets anders zijn.