OFC ontvangt Spakenburg in de KNVB-beker

Oostzaan- Na de winst op Ajax Amateurs is OFC bij de open loting gekoppeld aan de Tweede Divisionist Spakenburg. De tweede ronde die bestaat uit de laatste 32 clubs is een mijlpaal voor OFC. Zo ver is de club uit Oostzaan nog nooit gekomen.
Dromen van een stunt
Als dromen mag, droomt OFC van een stunt en hoopt in de volgende ronde tegen een BVO te voetballen. Misschien is er wel iets mogelijk zoals in 1975. In dat jaar bereikte IJsselmeervogels de halve finale. Een unieke prestatie die nooit is herhaald. Het is mogelijk. Hopelijk loopt het hele dorp daar voor uit!
Mobiele lichtinstallatie
KNVB heeft voor de wedstrijden vanaf de 2e ronde, die live worden uitgezonden, minimale verlichtingssterkte verplicht gesteld. Omdat de huidige accommodatie van OFC niet voldoet aan de voornoemde eisen heeft OFC een speciale mobiele lichtinstallatie gehuurd om de wedstrijd alsnog in Oostzaan te laten spelen.
Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart. De kaarten kunnen besteld en betaald worden bij Claudia Beck. Dit kan via de Facebook Chat of telefonisch op nummer 06-13664112. De wedstrijd wordt gespeeld bij OFC op woensdag 18 december 2019. De aftrap is om 19.45 uur.