vv Assendelft blijft winnen

Wognum- In de tweedeklasse zondag lukte het ook Spartanen niet om de defensie van Assendelft, dat aan een vroeg doelpunt door Jimmy Glas genoeg had (0-1), in verlegenheid te brengen.
De formatie van trainer Alex Geernaert van Assendelft heeft een ploeg met voldoende kwaliteit en nu voor de vierde keer op rij heeft het geen tegendoelpunt gekregen.
In de tweede helft brak vv Assendelft zonder succes nog een paar keer gevaarlijk uit.
Opmerkelijk was de invalbeurt van Jessy de Heer, die na ruim negen maanden blessureleed, een half uur voor tijd inviel. Aankomende zondag mag vv Assendelft nog een keer vlammen in de thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde Vitesse`22 uit Castricum. Die ploeg staat op de tweede plek met 23 punten met een beter doelsaldo dan de Assendelvers. Bij winst gaat vv Assendelft over Vitesse`22 heen en kan het zomaar eens een mooie zondag worden. Dan moet ook Vios W meewerken en verliezen van HSV.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl