WSV`30 maatje te groot voor vv Knollendam

Oostknollendam- Het vierdeklasse duel tussen vv Knollendam en WSV`30 is geëindigd in 1-7.
Vooraf was bekend dat de hekkensluiter het erg zwaar zou krijgen in de derby van Wormerland en dit bleek uit te komen. De teller stopte uiteindelijk bij 1-7 en dat was te danken aan WSV`30 dat in het laatste kwartier voorin wat slordiger werd. Had het gewild hadden er zomaar dubbele cijfers op het scorebord terecht kunnen komen. De ploeg van trainer Rob Hersche het toen wel welletjes en zo gaat de koploper van de vierdeklasse D met een periodetitel op zak de winterstop in. Op zondag 26 januari zal de competitie weer worden hervat met een wedstrijd in Wormer tegen de nummer tien van de ranglijst hfc Heemstede. Met elf gespeelde wedstrijden en 31 punten wordt de ploeg uit Wormer alleen nog op de hielen gezeten door RCH uit Heemstede. Die ploeg wist vanmiddag ook te winnen en zegevierde ten koste van Rood Wit Zaanstad met 2-0.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl