OFC zal zich moeten herpakken in uitwedstrijd tegen ADO`20

Oostzaan- Derdedivisionist OFC heeft afgelopen zondag 1 december met 1-2 van het laaggeklasseerde Dongen verloren. En dat moet enorm pijn hebben gedaan. De achterstand op koploper Oss ’20 is hiermee groter geworden. OFC liet een zeer slechte eerste helft zien. Tot overmaat van ramp raakte doelman Atam Koroglu geblesseerd. Zijn plek werd overgenomen door Brain van de Werff.
Dat Dongen op voorsprong kwam was gezien het spelbeeld terecht. Na goed voorbereidend werk van Bilal kon Tim Freriks de 1-1 op het scorebord brengen. In blessuretijd kwam Dongen nog op 1-2. OFC baalde enorm van deze onverwachte nederlaag. Zondag 8 december wacht de uitwedstrijd tegen middenmoter ADO ’20 in Heemskerk en dan zal de ploeg van Roy van der Mije zich moeten herpakken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl