De Zaanse Roller Club Pauwin en de missie met het gouden ei

Zaandam – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december presenteert de Zaanse Roller Club Pauwin haar nieuwe Wintershow in Sporthal de Struijck. Zesenvijftig rijdsters van jong en oud zullen het publiek op avontuur meenemen door de jungle heen.
Dit jaar belooft het een spannende show te worden! Een groepje rolschaatsende padvinders krijgen de belangrijke taak een eerder gevonden gouden ei terug te brengen naar het nest. Met alleen een foto van het nest op zak, gaan de padvinders de uitdaging aan!
Onderweg beleven ze allemaal avonturen; ze maken kennis met verschillende stammen, ervaren de gevaren van wilde dieren maar ontdekken ook hoe mooi de jungle kan zijn!
Zullen de rollende padvinders deze spannende missie zonder kleerscheuren volbrengen?
Met vele uren trainingstijd door de 56 deelnemende rijdsters, de inzet van de sponsoren, leden en de vrijwilligers presenteren wij met trots onze wintershow 2019: “De Zaanse Roller Club Pauwin en de missie met het gouden ei”. Hopelijk zien wij u 13 of 14 december bij de Zaanse Roller Club Pauwin in Sporthal de Struijck. Op vrijdagavond 13 december start de show om 20.00 uur en op zaterdagmiddag 14 december om 16.00 uur. Op beide dagen is de zaal een half uur voor aanvang open. De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 5,00 en vanaf 12 jaar € 7,50. De show is ook toegankelijk voor mindervaliden. Het adres van de vaste trainingshal De Struijck, waar De Zaanse Rollerclub Pauwin in de avonduren ook traint is: Sporthal De Struijck,
Oostzijde 132 en is gelegen tegenover de Dekamarkt in Zaandam
Kijk voor meer informatie of koop uw tickets op: www.zrcpauwin.nl/wintershow