VCC’92 VolleyKerstBalToernooi

Wormer – Op vrijdag 27 december aanstaande van 19 tot 23 uur organiseert volleybalclub VCC’92 weer het VolleyKerstBalToernooi in de sporthal Wormer.
Schrijf je snel in voor één van de 4 categorieën: Bedrijven, Recreanten, ReceantenTop en NeVoBo. Er wordt gespeeld in poules op 6 indoor volleybalvelden met aansluitend finales. Bij alle teams moet minimaal 1 dame in het veld staan. Opgeven kan via www.toernooi.nl of mail naar kersttoernooi@vcc92.nl. Inschrijven kan tot en met 21 december.
Tijdens en na het toernooi is het gezellig vertoeven aan de bar van Het Heinen Huis, voor een hapje wordt gezorgd, gezelligheid gegarandeerd! Het toernooi wordt georganiseerd door de commissie kersttoernooi van VCC’92. De sporthal is gelegen aan de Spatterstraat 21 in Wormer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl