Zondag belangrijke thuiswedstrijd voor vv Zaanstad tegen Zevenhuizen

Koog aan de Zaan- Op zondag 1 december om 16.00 uur speelt Zaanstad-heren-1 in de eredivisie tegen RECO Zevenhuizen. Het is de eerste wedstrijd in een serie van drie in zeven dagen. Trainer-coach Sandor Rieuwers: “Ja het gaat weer een zwaar programma worden. Respect voor de spelers, staf en alle vrijwilligers. Het kost veel passie, tijd en inzet om dit allemaal te realiseren. En dan zitten we natuurlijk ook nog een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Echter één winstpartij kan weer een heel ander perspectief geven. We gaan er voor zondag tegen Zevenhuizen met steun van ons eigen publiek in De Koog”.
Zaanstad staat op dit moment onderaan met 2 punten. RECO Zevenhuizen heeft op dit moment 7 punten. Als Zaanstad wint en 3 punten in De Koog kan houden dan ligt alles weer open. Dat is zeker het geval, omdat ook Vocasa (3 punten) en SSS (6 punten) op schootsafstand staan. Alles bij elkaar een belangrijk potje dus zondag.
Daarna zal Zaanstad vervolgens nog deze week thuis spelen op woensdagavond 4 december om 20.00 uur tegen het TalentTeam, waarna op zaterdagavond 7 december Draisma Dynamo de tegenstander in Apeldoorn zal zijn.
De wedstrijd begint zondag 1 december om 16.00 uur in Topsportcentrum De Koog en de toegang is drie euro, met seizoenspas voor leden gratis. Voor aanvang zullen er loten verkocht worden voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad … en de jeugd heeft de toekomst.
foto: Eric Visch

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl