Nordin Bakker langer onder de lat bij FC Volendam

Volendam- Op de website van FC Volendam lazen wij vandaag dat Zaankanter Nordin Bakker bij de oranjehemden naar behoren presteert en zijn contract heeft opengebroken. De Oostknollendammer staat met FC Volendam momenteel op een prima zesde plek in de keukenkampioen divisie met evenveel punten als de nummer vier NEC en nummer vijf NAC die beiden een beter doelsaldo hebben. Hieronder het bericht van de website van fcvolendam.nl:
FC Volendam en Nordin Bakker blijven langer aan elkaar verbonden. Beide partijen zijn tot overeenstemming gekomen om het contract open te breken en te verlengen. De doelman uit Oostknollendam tekent een contract tot de zomer van 2021, met een optie voor nog een jaar. 
Bakker miste dit seizoen nog geen minuut onder de Volendamse lat. Vorig jaar debuteerde de doelman in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-2 verlies), toen hij collega Mitchel Michaelis verving. In dat seizoen keepte hij voornamelijk voor Jong FC Volendam en veroverde met dat team het kampioenschap in de Derde Divisie. Inmiddels heeft Bakker 22 wedstrijden voor de hoofdmacht op zijn naam. Bakker verwierf vorig jaar veel bekendheid met zijn doelpunt voor Jong FC Volendam in de wedstrijd tegen Quick’20. Met een verre uittrap tekende hij toen voor de 4-4. 
“Ik ben hartstikke blij om mijn contract bij FC Volendam te verlengen”, stelt Bakker. “Het is mooi dat FC Volendam mij de kans geeft en ik ga er alles aan doen om dat in resultaat terug te betalen aan de club.”
Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij met de contractverlenging. “Nordin is zeker voor keepersbegrippen nog heel jong. Extra bijzonder is het dat hij pas anderhalf jaar bij een BVO speelt. Als je dan ziet waar Nordin nu al staat, dan is dat knap en zegt veel over zijn talent en mogelijkheden. Nordin zit nu middenin een ontwikkelingsproces en wij denken dat er genoeg ruimte is om nog veel beter te worden. Het wordt interessant om te zien waar zijn plafond ligt, maar dat Nordin de potentie heeft voor een mooie keeperscarrière is duidelijk.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl