Groot nieuwjaars Wintertoernooi bij sc Hercules-Zaandam

Zaandam- Voetbalvereniging sc Hercules-Zaandam ontvangt tijdens de Wintertoernooien op zondag 5, zaterdag 11 en zondag 12 januari maar liefst 160 teams op sportcomplex De Kuil in Het Kalf te Zaandam. Tijdens deze evenementen staan ‘verenigen’, ‘bewegen’ en ‘samen’ centraal.
Op zondag 5 januari strijden tien ploegen uit de leeftijdscategorie onder vijftien tegen elkaar. Naast KFC, SVA en Sporting Krommenie uit de regio zijn ook Roda ’23, FC Purmerend, RCL, FC Zoetermeer, ADO ’20 en vv UNO van de partij. De verschillende ploegen spelen in de Eerste klasse, Hoofdklasse of Tweede divisie. Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 is het tijd voor het Wintertoernooi voor de onder acht, onder negen, onder tien en onder elf. Sinds de oprichting van SC Hercules Zaandam – op 28 april 2010 na een fusie van P.S.C.K en VVZ – is er nog nooit zo’n groot jeugdtoernooi door de club georganiseerd. Niet minder dan 150 teams uit heel Nederland komen naar Zaandam. Vanuit Helmond tot Rotterdam en vanuit Oss tot Zwolle komen spelertjes om het op het veld tegen elkaar op te nemen.
De verschillende programma’s van onder -8 tot en met onder -15 zijn te vinden op de website van de club.te vinden:
Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over beide evenementen kunt u contact opnemen met Hoofd jeugdopleidingen Desmond Post per email ;hoofdjeugdopleiding@hercules of met Wietse Butter via jeugdzaken@hercules-zaandam

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl