Ronaldinho brengt een bezoek aan Zaandamse wijk Poelenburg

Zaandam-Op dinsdagavond 26 november bracht oud topvoetballer Ronaldinho een bezoek aan de Zaandamse wijk Poelenburg/Peldersveld. Daar vond namelijk het Streetkings straatvoetbal evenement plaats en daar maakte ook de Braziliaan Ronaldhino zijn opwachting. De levende legende, de meester van de “no-look-pass” zorgde voor de prijsuitreiking. De finale werd gewonnen door het NL-team! De charmante fotografe Judith de Lange van JdL Fotografie wist Ronaldinho professioneel vast te leggen en zelfs voor de Telegraaf mocht ze een foto van dit evenement aanleveren! De organisatie van het evenement was in handen van Zaankanter Edward van Gils. Hij is vanuit de voetbalwereld in contact gekomen met Ronaldinho en wist hem zodoende naar de Zaanstreek te halen.
van onze verslaggever
Foto: Judith de Lange