Snertloop AV Lycurgus op zondag 22 december

Assendelft- Av Lycurgus organiseert wederom de bekende Snertloop op Zondag 22 december 2019. De start en finish is op Sportpark De Omzoom op het Jaap Bootpad 4 in Assendelft. Het betreft een heel mooi parcours door de Broekpolder en Westerpolder van Heemskerk en Beverwijk. Het is voor vele lopers een mooie voorbereiding voor de halve marathon van Egmond. De afstanden zijn 16,1 en 21,1 kilometer welke start om 10;30 uur.
De 10,5 kilometer start om 10,40 uur en de 5 kilometer start om 10,50 uur. Eveneens is er een 5 kilometer parcours voor wandelaars en ook is er een jeugdloop van 1,5 kilometer voor kinderen vanaf 6 jaar. De start hiervan is om 11,00 uur. Voorinschrijven kan tot 18 december 2019 op de website www.inschrijven.nl en deelname is op eigen risico. De jeugd krijgt een mooie medaille als aandenken en voor alle deelnemers staat tegen inlevering van het startnummer in de kantine van AV Lycurgus een lekkere kop snert klaar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl