Wederom onnodig verlies Jong AZ

Utrecht- Het wordt een beetje een repeterend verhaal voor Jong AZ: niet minder zijn dan de tegenstander, maar toch met lege handen staan. Vrijdag avond in de Keukenkampioen divisie was het niet anders in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De Domstedelingen waren zeker niet beter dan Jong AZ, maar een vrije trap en een slippertje van Reijnders werden de ploeg uiteindelijk fataal. Een doelpunt van Sedlacek bracht de talenten nog wel dichterbij, maar de 2-2 zou niet meer vallen. Aankomende maandag krijgt de ploeg van Michel Vonk en Koen Stam in Zaanstad het hooggeklasseerde de Graafschap op bezoek. Bron; azfanpage

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl