De herfst editie van Twiskemolenloop zondag 1 december

Zaanstad- Op Zondag 1 december vindt de derde van vijf Twiskemolenlopen van het seizoen plaats. U kunt weer kiezen uit de volgende afstanden: 21,1 km, 16,1 km, 10 km, 5 km, 3 km en 1,5 km (voor de kleintjes). De routes zijn fraai, en lopen vooral langs de prachtige oostkant van ’t Twiske. Alle afstanden zijn officieel geijkt door de Atletiekunie dus ze kloppen op de meter.
Er is tijdsregistratie met een chip in het startnummer. De precieze tijd verschijnt op het web. En natuurlijk de plaats in het klassement, ook per categorie. Op de website zien de deelnemers na afloop tevens een finishfilmpje van zichzelf.
Volwassenen betalen € 6,50 per loop bij voorinschrijving. Bij na-inschrijving € 8. Er is ook een voordelige seizoenkaart, waarbij u na afloop van het seizoen een fraai dry fit loopshirt ontvangt. De start is steeds om de vijf minuten, vanaf 11.00 uur. Te beginnen met de 21,1 km, dan de 16,1 et cetera.
Voorinschrijven en meer informatie via: www.twiskemolenloop.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl