`Trainerloos` OFC laat oog vallen op Roy van der Mije

Oostzaan-OFC heeft Roy van der Mije op het oog als nieuwe trainer. De derdedivisionist uit Oostzaan zit al enkele weken zonder trainer, doordat Eric Heerings vanwege privéomstandigheden thuis zit. Van der Mije is momenteel echter werkzaam bij eersteklasser Legmeervogels, waar zijn contract tot het einde van dit seizoen loopt. OFC wil hem echter graag per direct vastleggen. ,,We zijn juist heel tevreden over Roy en we hebben OFC aangegeven dat wij hem dan ook niet zomaar laten gaan. Als hij ons direct verlaat, dan weet OFC wel wat zij moeten doen”, stelt technisch manager Henny Snel van Legmeervogels tegenover De Telegraaf. Roy van der Meij is een bekende naam in Zaanstreek en Zaanstreek want speelde eerder voor AZ toen het nog in de eerste divisie uitkwam. Dirk Scheringa haalde de speler destijds op bij Heracles Almelo.
OFC bevestigt in gesprek te zijn met de eersteklasser over Van der Mije: ,,De staf is momenteel onderbezet bij ons. Met Bert Blank en Barry Tjeertes hebben we twee assistent-trainers, maar er is geen hoofdtrainer. Bert is weliswaar bevoegd, maar Barry niet. Er is behoefte aan een nieuwe trainer, op korte termijn ja”, meldt Louis Wijdenbosch namens OFC tegen de krant.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl