Reden voor polonaise bij WSV`30 na behalen periodetitel

Heemstede- De ambitieuze spelers van WSV`30 moesten alleen nog even van hfc Heemstede winnen om de periodetitel te pakken. Vooraf was er enige twijfel of de jonge ploeg van trainer Rob Hersche wel met de druk om kon gaan en werd er gesuggereerd dat `de goden wellicht waren verzocht`.
De ploeg moest in ieder geval winnen om de periodetitel te pakken en deed dat dan ook zeer overtuigend. Het werd 0-9 voor de bezoekende ploeg uit Wormer. Hierdoor kon er op zondagavond een feestje gevierd worden in de kantine in Wormer en konden spelers en begeleiding aanhaken in de polonaise.
WSV’30 begon ietwat moeizaam aan het uitduel. Wel was de ruststand al in het voordeel van de bezoekers uit Wormer: 0-1. Na de bevrijdende 0-2 walste de ploeg van Hersche over hfc Heemstede heen. Het leek op een trainingspartijtje en het veel sterkere WSV`30 liet uiteindelijk geen spaan heel van het laaggeklasseerde Heemstede. Door vier doelpunten van Groot, twee van Veldt, Van Dijk, Hersche en Besseling werd het de grootste overwinning van het seizoen.
WSV`30 zet realistisch in op het kampioenschap al is er nog erg lange weg te gaan. Op zondag 24 november zal de ploeg weer aantreden, dan in Haarlem voor het uitduel met sv Geel Wit`20. Een misstap kunnen de zwart groenen zich niet permiteren want het uit Heemstede afkomstige RCH staat met slechts twee punten achterstand op de tweede plaats. RCH ontvangt zondag hekkensluiter vv Knollendam. De buurclub van WSV`30 uit het naastgelegen Oostknollendam kan WSV`30 aankomende zondag dan zomaar een zeer goede dienst bewijzen door RCH in Heemstede punten te ontfutselen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl