Vol deelnemersveld kerst zaalvoetbaltoernooi

Wormer- De organisatie van het Zaanse kerstzaalvoetbaltoernooi voor A-Selecties in Sporthal Wormer is blij verheugd dat inmiddels 16 teams, van de 19 uitgenodigde veldvoetbalverenigingen, zich hebben ingeschreven voor dit toernooi. De deelnemers zijn:
Sporting Krommenie WSV 1930 SVA Fortuna Wormerveer, zvv Zaanlandia, RCZ,vvv Westzaan, CVV Blauw Wit, rkvv
Saenden, ZVV Zaandijk, FC Zaandam, RWZ
KFC,vv Knollendam, ZCFC, sc Hercules-Zaandam.
Door het grote aantal deelnemers waren de initiatiefnemers genoodzaakt om een extra avond in te lassen voor de voorrondes. De voorrondes A-selecties:
zondag 22 december, vanaf 16.00 – 19.00
maandag 23 december, vanaf 19.00 – 22.00
De finales:zaterdag 28 december, vanaf 16.00 – 22.00 We verdelen de 16 teams in 4 poules van elk 4 deelnemers. Het speelschema zal door loting worden bepaald. Op dinsdag 26 november zal de loting plaats vinden om 20.00
uur in de Wormer sporthal gelegen aan de Spatterstraat in Wormer. Uiteraard bent u hierbij van harte welkom!
Tijdens de voorrondes en de finales zal er in twee hallen worden gespeeld. Van iedere poule gaan de bovenste twee door naar de finales op zaterdag 28 december.
Het doel is om er een enorm gezellig maar bovenal sportief festijn van te maken wat naam moet krijgen en jaarlijks zal terugkeren in de Zaanstreek.
Met dit deelnemersveld moet dat zeker lukken verwachten de drie organiserende voetballiefhebbers Karin en Herman Heinen en Steef Jonker. Voetbal In Zaanstad zal als mediapartner aan het futsal evenement gekoppeld zijn, is aanwezig bij de loting en doet voorbeschouwing en nabeschouwing van het grote zaalvoetbal spektakel.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl