WSV’ 30 op weg naar eerste periodetitel

Wormer- Na de ruime 1-5 overwinning van WSV’30 vorige week op Rood Wit Zaanstad in Zaandam Poelenburg en de 4-1 zege van afgelopen zondag op BSM gaat het de ploeg van trainer Rob Hersche vooralsnog voor de wind. Mede dankzij deze zeges is WSV’30 volop in de race. Sterker nog: het heeft de beste papieren om de eerste periodetitel in de vierdeklasse D in de wacht te slepen.
Aanstaande Zondag 17 november 2019 speelt WSV’30 een belangrijke uitwedstrijd tegen hfc Heemstede dat de afgelopen week 6 punten pakte van twee Zaanse ploegen. Vorige week zegevierde Heemstede namelijk bij hekkensluiter vv Knollendam en afgelopen zondag versloeg het Rood Wit Zaanstad en is hiermee ‘in the winning mood’.
Op dit moment strijden RCH en WSV’30 om de 1e periode en bij winst is WSV’30 zeker van de deze periodetitel. Bij het binnenhalen van de eerste prijs van het seizoen zal er na afloop van de wedstrijd in de eigen kantine een ‘bescheiden’ feest worden gevierd met een hapje, drankje en gezellige muziek. Voetbal in Zaanstad houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontknoping in de vierdeklasse D.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl