Wedstrijd tussen vv Jisp en De Meteoor gestaakt

Jisp- In de vierdeklasse B zaterdag kreeg vv Jisp het Amsterdamse De Meteoor op bezoek. Met nog twintig minuten op de klok kwam er zaterdag een voortijdig einde aan dit duel. Scheidsrechter Börnemann besloot het duel te staken vanwege het aanhoudende commentaar van de bezoekers. vv Jisp keek op dat moment tegen een 3-2 achterstand aan.
Het duel begon goed voor de manschappen van trainer Peter Tania. In de eerste helft kwam de thuisploeg via Kevin Tania op voorsprong. De Meteoor rechtte echter de rug, kwam nog voor rust gelijk en in het tweede bedrijf zelfs op een 3-1 voorsprong. Nadat Sander Smit de spanning weer had terug gebracht (2-3) kwam er plotsklaps een einde aan de wedstrijd.
,,Wij kregen een vrije trap mee en daarop volgde een protest van De Meteoor’’, beschreef Peter Tania de situatie. ,,De scheidsrechter gaf hierop een gele kaart, maar de spelers stopten niet met protesteren.’’ Börnemann trok nog twee keer de gele kaart, waaronder een keer voor een speler die al geel had. Toen dat niet hielp om de gemoederen tot bedaren te brengen, maakte de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd.
,,Vervelend’’, stelde Tania. ,,Vooral omdat we net de druk op De Meteoor aan het opvoeren waren. Na de 2-3 kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Hoewel het veldspel van De Meteoor wel wat beter was, zaten wij er goed in. Er viel voor ons echt wel wat te halen. Dat maakt het voor ons extra jammer dat het duel werd gestaakt.”
vv Jisp-De Meteoor 2-3 (gestaakt).
Doelpunten Jisp: Tania, Smit.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl