Rood Wit Zaanstad in problemen na nederlaag tegen Heemstede

Zaandam- Rood Wit Zaanstad verloor met 2-3 van hfc Heemstede. Vorige week verloor de ploeg uit Zaandam Poelenbrug nog ruim van koploper WSV`30. Dat was geen schande en ook het spel was in die wedstrijd goed te noemen. Door de onnodige nederlaag van afgelopen zondag brengt RWZ zichzelf behoorlijk in de problemen. Volgens trainer Levinho Wijdenbosch kwam dat door één duidelijk gebrek: „Inzet. Iedereen gaf maar vijftig procent van zijn kunnen. Met die mentaliteit ga je geen wedstrijd winnen. Dit zag ik niet aankomen. Ik verwachtte dat mijn spelers gebrand waren om zich te revancheren vandaag. Zeker omdat Heemstede onder ons stond, maar dat was dus niet het geval.” De Heemstedelingen wonnen vorige week al fortuinlijk van vv Knollendam en stijgt hierdoor flink op de ranglijst. Volgende week staat er een kraker in en tegen vv Knollendam op het programma. Het verschil is 5 punten dus winst zou noodzakelijk moeten zijn om niet helemaal verder in de misre terecht te komen.