Geblesseerde speler PSZ op doel voorkomt dubbele cijfers

Wijk aan Zee- De voetballers van PSZ zijn ook in hun achtste wedstrijd tegen een nederlaag aangelopen. De gasten hielden de schade voor rust beperkt tot 2-0, maar hielden de tegenstander uiteindelijk maar nipt af van de dubbele cijfers: 9-0. Echt vreemd is het niet dat PSZ in deze klasse puntloos op de laatste plaats staat. Telkens weer in een wisselende samenstelling maar altijd weer met genoeg spelers om over de finish te komen.
Het verhaal is inmiddels bekend: Ook dit seizoen moet aanvoerder en `trainer coach` Erwin Smit elke week puzzelen om namens PSZ een elftal in het veld te brengen. Blessures en spelers die al dan niet met afbericht wegblijven zorgen wekelijks voor hoofdbrekens. Het duel tegen Wijk aan Zee vormde geen uitzondering. En getraint wordt er al enkele weken niet meer.
,,Donderdag leken we nog voldoende spelers te hebben’’, beschreef Smit zijn puzzel. ,,Maar uiteindelijk kregen we zaterdag weer een afzegging en bleef er iemand weg zonder bericht. Hierdoor moest Jeffrey Schol, die eigenlijk geblesseerd was, onder de lat plaatsnemen. Hij deed dit ondanks de vele tegengoals erg goed.”
,,In de rust probeerden we de puntjes op de i te zetten’’, vervolgde Smit. ,,Maar na de 3-0 viel het bij ons helemaal uit elkaar. Noemenswaardig is wel dat we positief bleven. Het kwartje moet bij een enkeling vallen dat het een teamsport is en vanuit daar moeten we het oppakken.” PSZ wacht nog altijd op het eerste punt en mag zich gelukkig prijzen dat het de zaterdagteams van vv Jisp en sc Hercules Zaandam met 4 punten en zvv Zaandijk met 3 punten nog enigszins in het vizier heeft.
Foto onderschrift: Archieffoto Bas Timmer en Erwin Smit

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl