Dit is de loting voor de tweede ronde van de districtsbeker

Dit is de loting voor de tweede ronde van de districtsbeker. Sporting Krommenie treft in Velsen een zeer zware tegenstander. OSV speelt uit bij de Merino`s. Vierdeklasser RCZ speelt een uitwedstrijd tegen een eersteklasse ploeg van te weten LSVV uit Langedijk. Fortuna Wormerveer heeft de meeste kans op overleven. De Wormerveerders lootte derdeklasser Vrone.
Woensdagochtend is er geloot voor de tweede ronde van de districtsbeker. De wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 16 en 17 november. Verplaatsen is in overleg mogelijk, als er maar voor 1 december gespeeld wordt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl