Competitietegenstander Zaanlandia en Fortuna W door KNVB geroyeerd

Zaanstad- De KNVB royeert sva Papendorp, zo meldt het Algemeen Dagblad. De bond grijpt in vanwege de vele ongeregeldheden rond de club.
Papendorp was tot een paar jaar geleden bekend onder de naam Magreb‘90. Het eerste elftal kwam dit seizoen uit in Zondag 1e klasse A. Dit is de competitie waarin ook de Zaanse verenigingen zvv Zaanlandia en Fortuna-Wormerveer in voetballen.
De ploeg komt dit weekend al niet meer in actie. Het is nog niet bekend of de club in beroep gaat. Als het royement blijft staan, vervallen de uitslagen. zvv Zaanlandia had aankomende zondag tegen de hekkensluiter moeten spelen. Voor de Zaandammers betekent dat een vrij weekend, zij hadden nog niet tegen sva Papendorp gespeeld.
Archieffoto: Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl