Landelijke bekerwedstrijden voor OFC en Fortuna W

Zaanstad- Het zal u niet zijn ontgaan dat er dinsdag avond al vele bekerwedstrijden zijn afgewerkt. Diverse BVO’s overleefden het niet tegen amateurclubs maar Telstar won dinsdagavond vlak voor tijd met 1-2 van buurman en tweededivisionist Koninklijke HFC. De andere BVO uit Noordholland is FC Volendam dat het vanavond in Rotterdam tegen Sparta zal opnemen. AZ stroomt in de volgende ronde pas in.
Ook eersteklasser Fortuna-Wormerveer zit in de landelijke beker en speelt vanavond in Nijkerk tegen Sparta Nijkerk. En de Oostzaanse derdedivisionist OFC speelt om diezelfde beker in Amsterdam tegen de amateurs van Ajax zaterdag. VIZ/ Voetbal In Zaanstad houd u op de hoogte van de wedstrijden van Fortuna-W en OFC.
Foto onderschrift: selectie Fortuna W gearriveerd in Nijkerk

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl