Fortuna-W niet en OFC wel verder in beker

Nijkerk- Het Grote bekeravontuur is vanavond voor Fortuna- Wormerveer met opgeheven hoofd beëindigd. Dat geschiedde middels prima verweer van de mannen uit Wormerveer.
In de rust was er beslist een goed gevoel. De 3-2 viel net iets te snel. Ondanks verwoede pogingen en zelfs een offensief kon de aansluiting steeds net niet gevonden worden. Dat het in de slotfase nog 5-2 werd kwam mede door het tiental aan de kant van Fortuna W.
In Amsterdam verging het OFC qua resultaat een stuk beter. Ten koste van de amateurs van Ajax zaterdag 1 bekerde de ploeg uit Oostzaan vanavond een ronde verder. Het werd na verlenging 2-2 waarna de bezoekers de penaltyreeks beter wisten te nemen. De goals aan Oostzaner zijde kwamen van Bilal El Amrani en Deniz Aslan. De Oostzaners gaan ‘de balletjes’ in en kunnen met spanning middels de loting afwachten wie de volgende beker tegenstander gaat worden.
Foto onderschrift: De Fortuna-W Cupfighters vlag goed zichtbaar langs de lijn

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl