Woensdag loting tweede ronde districtsbeker

Zaanstad- Aankomende woensdag gaat de KNVB loten voor de volgende knock-out ronde van de districtsbeker. Op dit moment zijn er nog 72 ploegen in de race. De loting zal worden verricht door Bram van Hamersveld, hij is de competitieleider van West 1. De loting is live te volgen via het Twitteraccount van de competitie en start om 11:00. Klik hier om het Twitteraccount te bekijken.
De wedstrijden in de tweede knock-out ronde worden gespeeld in het weekeinde van zaterdag 16 en zondag 17 november. In onderling overleg mogen clubs van deze data afwijken, mits de wedstrijd voor 1 december wordt gespeeld. Van de 72 ploegen komen er zeventien uit de omgeving van Zaanstreek. De volgende clubs zitten in de kokers: OSV, Sporting Krommenie, RCZ, Fortuna-Wormerveer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl