‘Meer aandacht voor bewust eten kantines bij ZVV Zaandijk’

Zaandijk- Aanstaande zaterdag werd er op Sportpark Schanszicht een evenement gehouden om meer aandacht en bewustheid te genereren onder jongeren voor het eten binnen voetbalkantines. Tijdens dit evenement, genaamd ‘de kantine take-over’, dient het assortiment van VersTrade als alternatief op het ‘patatje met’ en het ‘broodje kroket’ binnen de kantine van ZVV Zaandijk.
Naar aanloop van dit evenement is er de afgelopen weken gratis fruit aangeboden, mogelijk gemaakt door Spar, in de kantine van ZVV Zaandijk. Onder het motto dat ook grote voetballers zoals Frenkie de Jong en Virgil van Dijk bewust met eten bezig zijn, wordt deze boodschap overgebracht. Vanuit deze insteek wordt het leuk, gezellig en ook geaccepteerd om bewust met eten bezig te zijn. De alternatieve snacks die zaterdag worden aangeboden zijn zoal: ‘de vegan kroket’, de ‘zeewierloempia’ en de ‘wakameburger met zongedroogde tomaten’ (allen uit assortiment VersTrade). Deze producten die dienen bij te dragen om bewustheid onder leden binnen ZVV Zaandijk en omstreken te realiseren.
Joey van Raam (speler van ZVV Zaandijk 1), Bob Tesselaar, Tosca Voogd en Roemer Coolen (allen vierdejaarsstudent commerciële economie op de Hogeschool van Amsterdam), zijn dit initiatief gestart om aandacht onder kinderen binnen voetbalclubs te genereren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er meer behoefte is aan gezondere kantines.
Dit project is mogelijk gemaakt door VersTrade en Spar Supermarkten. De leveranciers van VersTrade, namelijk: Menken van den Assem en Royal Spelt zijn evenals VersTrade, Spar en de studenten van de HvA benieuwd naar zaterdag en het vervolg van de zogenoemde ‘Kantine take-over’.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl