ZCFC met minimaal verschil onderuit tegen de Dijk

Zaandam- Een wedstrijd vol strijd en passie; sportief vechtvoetbal, met weinig kansen over en weer, met één doelpunt uit een vrije trap die op een ongelukkige manier in het doel rolde, dat is de korte samenvatting van ZCFC-de Dijk. Op voorhand mocht asv de Dijk technisch de betere ploeg zijn, maar door de vechtlust van ZCFC was het een gelijkwaardige wedstrijd. ZCFC had good old Chris Visser weer in de gelederen waardoor er meer rust uitging van de verdediging, maar moest de spitsen Ruben en Brian door blessures missen. Geen doelpunten voor rust en pas ver in de 2e helft wist de Dijk de 1-0 te plaatsen. ZCFC drong daarna nog wel aan, maar zonder succes. ZCFC speelde met Remco van Dijk op het doel, met achter Hiddo Haanstra, Tom Cornelissen, Chris Visser en Jesse Haanstra, en midden Quint Rempt, Hein Koster en Jacco Munsscher, en voor Jesse Knibbe, Oscar Koolmees(al in de 1e helft vervangen door Tom van’t Zant), en Rutger de Vos. In de 2e helft vielen Wieger Lens en Maurice Stor in. Volgende week speelt ZCFC de uitwedstrijd bij rksv Roda’23.