VVA/Spartaan ook te sterk voor ZCFC

Amsterdam- Twintig minuten lang was ZCFC in Amsterdam- West zelfs het betere elftal, maar toen in korte tijd door defensieve foutjes in de 1e helft het 0-2 werd, vloeide het zelfvertrouwen van de verdediging snel weg, werden duels verloren, was het middenveld meer bezig met het helpen van de verdediging, en werd een smadelijke nederlaag geleden tegen een tegenstander waarvan ZCFC gezien de ranglijst niet hoeft te verliezen. Er was geen groot overwicht van tegenstander VVA/Spartaan, maar de Zaankanters kregen wel zeven doelpunten tegen. Werk aan de winkel voor trainer Marciano Sleeswijk Sleeswijk en zijn staf, maar ook voor de spelers. Vorige week werd er thuis ruim verloren van FC Blauw Wit/Beursbengels en zulke grote nederlagen, vandaag 1-7, is eigenlijk ZCFC onwaardig. Jesse Schleeper tekende de enige treffer voor ZCFC aan. Het Zaanse oranje zal zijn wonden moeten likken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl