Zaanse kerst zaalvoetbaltoernooi in Wormer

Wormer- Door omstandigheden heeft de afgelopen twee jaar helaas geen Kerst Zaalvoetbal Toernooi tussen de Zaanse veldvoetbalverenigingen plaats gevonden. Dit toernooi is daarvoor 37 jaar lang gespeeld in Sporthal Oostzaan en stond bekend om zijn sportiviteit en zijn gezelligheid. Daarom wilde de familie Heinen, uitbaters van de horeca in de sporthal het toernooi nieuw leven inblazen.
Dit jaar organiseren zij dan ook voor de 1e keer het grote Zaanse Kerstzaalvoetbaltoernooi voor A-Selecties in Sporthal Wormer. Hieronder staat het programma vermeld waarvoor de Zaanse voetbalclubs deze week een uitnodiging voor hebben ontvangen.
De voorrondes A-selecties zijn op zondag 22 december, vanaf 13.00 – 20.00 uur en zaterdag 28 december vanaf 12.00 uur.
De finales zijn op zaterdag 28 december, aanvang 16.00 uur; aansluitend op de voorrondes van zaterdag 28 december. De kosten voor deelname bedragen € 75,00 per team.
Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer alle Zaanse teams kunnen begroeten. Met de zaterdag clubs wordt zeker rekening gehouden, zij spelen het toernooi in zijn geheel op zaterdag 28 december. Clubs dienen voor 8 november 2019 per e-mail laten weten of ze meedoen. Het doel is om deze editie weer een sportief festijn te laten worden wat naam heeft in de Zaanstreek, aldus Karin en Herman Heinen van het Heinen Huis in Wormer. Het voordeel is dat Sporthal Wormer aan de Spatterstraat twee zalen herbergt waarop dus volop kan worden gespeeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl