WSV’30 nieuwe koploper vierde klasse D

Wormer- In de vierde klasse D deed WSV’30 prima zaken. Na vorige week de lastige uitwedstrijd bij RCZ in Zaandam te hebben gewonnen zette de ploeg van hoofdtrainer Rob Hersche zondagmiddag koploper Onze Gezellen uit Haarlem aan de kant. Daardoor is WSV’30 nu de nieuwe koploper en staat met 10 punten uit 4 gespeelde wedstrijden nu een punt boven de nieuwe nummer twee Onze Gezellen. De ploeg uit Wormer had de wedstrijd onder controle en heeft een terechte overwinning geboekt. Na een 2-0 voorsprong mochten de bezoekers nadat ze fortuinlijk op 2-1 waren gekomen. Lang kon er overigens door de Haarlemmers niet van de aansluitingstreffer worden genoten want al snel kon de marge weer op twee doelpunten worden gebracht. Mede door twee doelpunten van Indy Veldt stond de einduitslag van 3-1 na de volle 90 minuten op het scorebord.