ZCFC kansloos tegen oppermachtig BW/Beursbengels

Wijdewormer- Na de euforie over de fel bevochten 1-0 overwinning tegen Pancratius van vorige week was de forse nederlaag tegen de betaalde amateurs van Blauw Wit/Beursbengels, die met de bus uit het ‘verre’ Amsterdam naar de Kalverhoek kwamen, een flinke tegenvaller. Maar de tegenstander van het Zaanse oranje was zaterdagmiddag gewoon het betere team. Of zoals een echte voetbalkenner zei: het was werklust tegen een technisch betere tegenstander, die gemakkelijk de combinaties vond. Slechts twee minuten lang was de gedachte voor de thuisploeg: er zit misschien toch een kans in om punten te pakken. Na goed doorzetten maakte Ruben de 1-1, nadat tegenstander Blauw- Wit/Beursbengels de score al binnen een kwartier had geopend. Echter twee minuten daarna werd het al weer 2-1 na een fraaie combinatie van de blauw-witten. In de rust was het al 3-1 en na de rust bleven de Amsterdammers de beter voetballende partij en heeft ZCFC nauwelijks kansen gehad. Het liep uit naar 6-1, ook al omdat ZCFC toch probeerde de score te verbeteren en dus veel ruimte weg gaf. De Amsterdammers waren een klasse beter en een maatje te groot.
ZCFC speelde met Remco van Dijk, Hiddo Haanstra, Maurice Stor, Tom Cornelissen, en Rutger de Vos, Jesse Haanstra, Jacco Munscher, Hein Koster,Jesse Knibbe, Brian Meijer en Ruben Wooldrik. (Na rust vielen Oscar Koolmees en Wieger Lens nog in voor resp. Tom Cornelissen en Ruben Wooldrik)
Volgende week speelt ZCFC een uitwedstrijd bij VVA/Spartaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl