Mooie overwinning vv Assendelft op Kleine Sluis

Assendelft-Kleine Sluis had twee wedstrijden gewonnen en acht goals gescoord. Een tegenstander om rekening mee te houden. vv Assendelft was beter in de openingsfase. Kleine Sluis kwam onverwacht op voorsprong na een kwartier. Hierna was Assendelft het even kwijt en de tegenstander kreeg kansen om de voorsprong uit te breiden. Ze schoten onder andere tegen de lat. Hierna herpakte vv Assendelft zich. Een doelpoging van Christiano Peters werd van de lijn gehaald en Niels van der Woude kopte net over. Jimmie Glas schoot tegen de binnenkant paal en de rebound van hem werd van de lijn gehaald. Nikos Reklitis was zeer attent en kopte de gelijkmaker binnen. Kort voor rust maakte Mark de Vries de 2-1 uit een vloeiende aanval.
In de tweede helft kwam vv Assendelft goed uit de kleedkamer en domineerde de wedstrijd. Niels van der Woude leek de 3-1 binnen te schieten, maar het doelpunt werd afgekeurd. Invaller Niels Nielen schoot zijn eerste balcontact fraai binnen. ‘Dit is de verlossing’ riep stadionspeaker Nel Croesen. Uit een corner wist sv Kleine Sluis tegen te scoren zodat er toch nog een spannende slotfase volgde. vv Assendelft wist de voorsprong vast te houden.
vv Assendelft-Kleine Sluis 3-2; 15. 0-1; 31. Nikos Reklitis 1-1; 45. Mark de Vries 2-1; 72. Niels Nielen 3-1; 83. 3-2
Assendelft: van Hoolwerff, Obdam, Visser, Jalink, Rijser, Reklitis, van der Woude, Peters, Glas, Kuhn (80. El Aslouni), de Vries (71. Nielen)