Sport en kennismakingsdag 50+plussers bij sc Hercules-Zaandam

Zaanstad- Voetbalvereniging sc Hercules-Zaandam en naastgelegen Tennisvereniging TV Zaansport slaan wederom de handen ineen op vrijdag 18 oktober van 10;00 uur tot 12;30 uur. In samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad (onderdeel Sportstimulering), Sociaal Wijkteam en KBO-PCOB organiseren zei de tweede Sport en kennismakingsdag voor 50+plussers op sportcomplex de Kuil in Zaandam. Ben jij 50+ plusser en heb je zin om bijvoorbeeld `Walking Football`te komen spelen? Na afloop staat er voor alle deelnemers een gratis lunch klaar om de lekkere trek na het sporten te stillen. Op vrijdag 27 september tijdens het eerste en tevens geslaagde evenement was Wethouder Gerard Slegers getuige en sprak de senioren bemoedigend toe. Slegers is nu bijna anderhalf jaar actief in Zaanstad. Hij heeft sport in zijn portefeuille en werkt hard aan een visie voor de komende jaren.
Sporten en bewegen is gezellig en gezond. Kom tijdens de sport en kennismakingsdag niet allen kennis maken met walking voetbal maar ook met diverse andere sporten.
Maak een keuze uit de gratis clinics; darten, sjoelen, tennis, jeu de boules en fitness. Voor informatie en aanmelden kunt u tijdens kantoortijden bellen op: tel 075 6539975
Foto; sc Hercules-Zaandam voorzitter en sportwethouder Gerard Slegers met elkaar in gesprek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl